Valaki olvas még papíralapon könyveket?
Kaptam egy utalványt, vettem egy könyvet, megrendeltem, minden.
Erre megtalálom ugyanazt a Scribd alkalmazásban... :( Valami olyat kellett volna választanom, ami ott nincs fent...
Hmmm,én ebook/tablet/mobilon szeretek olvasni!
De ez nem azt jelenti hogy nincspapír alapú könyvem vagy nem vásárolok!
A könyvespolcon jól mutat,illetve ajándékba szoktam venni.
De pl erotic fantasy könyv a könyvespolcon?! Főleg kisgyerek esetén?!Hm?
És különben is,kinek,mi köze hogy mit olvasok,főleg járművön?!
Meg nem tudom ki hol és hogy szeret olvasni,de például az olvasólámpa nem zavarja a szemeteket?!
A könyv oldalai nagyobb eséllyel lehetnek "szellemképesek,elmosódottak", törik a gerince,lapok hiányozhatnak belőle...
Én 99%-ban a telefonomról olvasók,jobb a fényerő,betűméret,automatikus görgetés....
A teló így mindig kéznél van,látom ha keresnek,illetve tudok netezni is.
(Lepontozni le lehet,DE nem azért vagyunk itt :P)
#30- Te a valóságban is ilyen agresszív vagy, vagy csat itt a GYK-n kompenzálod az elfojtásaidat?
A kommentemet különben sem neked címeztem, hanem a 20-as válaszoló kommentjének gondolatait vittem tovább.
Az író, a fordító, a szerkesztő és a kiadó is rengeteget dolgozik azért, hogy a könyv megszülessen.
Lopás letölteni. Tudom, hogy sokan csinálják, én sem vagyok szent. De ez lopás!
Miért sajnálsz 1000 forintot ráfizetni? Hány óráig olvasod a könyvet? Egy moziért is kifizet az ember vagy 2 ezer forintot.
Pedig a könyv még nagyobb nyomot hagyhat benned. Nem csak addig szórakoztat, amíg olvasod.
Egyébként el is lehet adni utána, ha vigyáztal rá.
Én kb 100 könyvet vettem idén, ennek nagy része papír alapú, kisebb része e-könyv, amit olvasón olvastam.
Tableten, telefonon nem érdemes olvasni, nem tesz jót a szemnek. Scribid azontúl, hogy illegális, nem is tudod olvasón használni.
#35,31-es vagyok,nem évi száz könyet veszed.De az ekönyv ~1000 forinttal olcsóbb és nincs szállitási idő.
Én szerencsés vagyok,nincs az ismeretségi körömben szépirodalom-vers-próza kedvelő.
Jó ideje a galaktikabolt.huról "havi akciósakat" rendelem,illetve évi 2-3 alkalommal liráról.
Próbálok előre látni,születés és névnapok,karácsony,csak-úgy-ajándékba.
Nem feltétlen pénz kérdés!
Oké,a legközelebbi könyvesbolt/Antikvárium nálam ~30 km,kocsi nincs,a házhoz szállitás ~1200 ft (az utiköltség se kevesebb!).
Antikváriumba eleget csalódtam,nem olcsobb,volt hogy 2 hónapot vártam a "salátára"...
Könyvtár változó;az olvasó terem használata ingyenes.Ki is lehet hozatni a könyvtár térből,másnapra vagy hétre félretetetni amit böngészel.(Könyvtárra válogatja,nem árulják a könyveket,de van amit megvásárolhatsz.Én az olvasótérbe futottam bele Asimov -Robotok-Az emberformájú gépek cimű könyvébe,amit meg is vásárolhattam)
Elhoztam végül.
Amúgy vettem egy mádikat is, az új, még sehol nincs.
Hát igen, szerintem is drágák. Egy jó könyv, 3-5.000 forint.
Meg azért is jó ez e-könyv, mert nem tudják, mit olvasol, meg utána, ha kiolvastad se foglalja a helyet.
Scribdnek komoly havidíja van, koránt sem ingyenes. Az illegális az ncore és társai.... Véleményem szerint.
Amúgy mióta nem a kötelezőket kell olvasnom, szeretek olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!