Jó lesz ez a Witcher sorozat? Nektek mi a véleményetek?
Nem hiszem, hogy megengedhetik maguknak, hogy elrontsák. A Netflixnél nincs jelenleg semmi más high fantasy cucc, az Avatár még a Holdon és már így is itt van konkurenciának a His dark materials. Aztán jövőre a HBO kipumpálja a House of the dragont. Amazon a prime már berendelt második évadokkal a Gyűrűk urát és az Idő Kerekét, aztán még náluk van a The boys és a Carnival row is.
A Netflix nem igazán engedheti meg, hogy bebukjon a jelenleg egyetlen high fantasy showja, szóval erre biztos nagy figyelmet fordítanak, mert nem tudják mivel felmenni a versenyt akkor a többi csatornával.
Remélem, hogy igazad lesz, mert így most legalább megpróbálnak legalább a könyvekhez hűek maradni és biztosra menni.
Nem akarom, hogy az egész úgy elszáljon mint a másik nagy kedvencem a Trónok harca.
Szerintem nem lesz vele sok gond.
Persze csak akkor ha legalább annyira komolyan veszi a szerepét, mint amennyire szereti állítólag szereti a Witcher-t.
Láttam ezt, azt belőle.
Teljesen ok kategória, szóval messze az elvárásaim alatt teljesített. Legalább arra jó lesz, hogy meghozza az új rajongók kedvét a zseniális könyvekhez, vagy esetleg az elképesztő játékokhoz.
De én személy szerint a második évad helyett inkább újra olvasom az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!