Mit gondoltok az első wattpados sztorimról?
Sajnos ezt nem néhány helyen kellene átírni, hanem az egészet újraírni. A tőmondatok egy idő után idegesítőek, következetlenül használod az igeidőket, írásjeleket, vannak benne helyesírási hibák ( meg vacsoráztunk, fel mentem stb..) és őszintén szólva dög unalmas, ahogyan leírod a lány estéjét, de legalább megtudtuk, hogy hogyan kell hamburgert készíteni. Emellett rosszul használod a szavakat (elmosta a zöldséget,elfogott az álom)
Egyszóval, nagyon amatőr munka. Inkább olvass sokat, hogy megtanuld szépen kifejezni magad, mielőtt nekiállsz írni.
Újraírtam az 1. fejezetet. Mi a véleményetek?
Itt a link: [link]
Blognak sok,könyvnek kevés.Fontos információk hanyag odavetése és azok a hétköznapi cselekményekkel való spontán keverése.
Emellett a történetvezetés gyenge,erőtlen.A párbeszédeknél egy irodai pletyka is izgalmasabb...
Tudatosítsd magadban hogy valóban fontos e neked amit közölni akarsz és mi is az pontosan.Apránként,gondosan építsd fel a történet vázlatát és a "meglepiket" ügyesen,finoman csomagolva helyezd el benne,hogy értse és érezze az olvasó a dolog súlyát.
Az alapsztori nem rossz, olvastam már valami hasonlót régen. A kivitelezésen kellene még csiszolni kicsit.
"realizálom, hogy nem vittem magammal a kulcsom" -- nem kell nagyzolni a szavakkal, simán elég, hogy "észrevettem"
"nyitódik az ajtó" -- inkább "nyílik"
"azért engem választottak az árvaházból, mert megtetszett nekik a hajam színe" -- rég nem árvaháznak hívják, az ilyen 19. századi szó, hanem gyermekotthonnak, és nem a szülő választ, mint egy szupermarketben, hanem a gyereknek választanak szülőt.
Első wattpados sztorinak alapvetően nem rossz, de látni kellene a folytatást is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!