Már vagy egy 1 éve keresem a Vaják sorozat első kötetét az utolsó kívánságot. De sehol se találom (online). Hol kéne keressem? Hol lehet kapni Budapest környékén? Hálás lennék az információért.
Btw a szukits-nál előjegyeztem és azt írták ki hogy az áruház nem ad garanciát arra hogy a leadott termék valaha rendelhető lesz(meg egyébként vagy kismillió helyen is leadtam az igénylésem). Valaki esetleg nem tudja hogy
a sorozat érkeztével nem lesz-e újra kinyomtatva? Mármint profit szempontjából akkor lenne a csúcson,de hát én nem tudom ezért kérdezem.
Lehet a kiadó majd máshogy áll hozzá, de ebben azért nem bizakodnék előre, ugyanis pl. már évek óta fut Bernard Cornwell Az utolsó királyság könyvéből készült sorozat, de a könyveket már olyan régen adták ki, hogy ma már nem lehet beszerezni egy darabot sem az első részekből. És a sorozat már a 3. évadnál tart, ugyanúgy netflixen.
A Hannibal Lecter könyveket is csak évekkel később adták ki újra, amikor a sorozatot már rég elkaszálták.
A Shannara könyveket is most, már a sorozat kaszája után adják csak ki.
De lehet a Vaják annyira népszerű lesz, hogy kiadják megint...passz. Az a baj, hogy nem lehet előre kiszámítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!