Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyibe kerül egy könyv...

Mennyibe kerül egy könyv nyomtatása?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Írtam egy könyvet és, már jópár embernek megmutattam és nekik is tetszett.A családban mondták,hogy nagyon szeretnék,ha kinyoktatnám. (2-3db ról lenne szó) de azok a könyvkiadók akiket néztem, azok inkább magasabb létszámú könyveket csinálnak. Tudtok olyan kiadót, aki meg tudna nekem csinálni 2-3db-ot?

2019. szept. 16. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ahol diplomakötés van, ott próbálkozhatsz, azt kis példányszámban készítik el.
2019. szept. 16. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Keress rá:"R Contact Gyorsnyomda"

Ez budapesti.

Amúgy az ár a darabszámtól,a könyv hosszától,oldalszám,betűtipus,képek,tördelés,boritó-kötés.... Szóval sok dolgon múlik.

Bár nem tudom,ha csináltatsz Isbn számot és "Magán kiadásba" nyomtatod,100 dbt,úgy olcsobb.

Sőt,ha csinálsz hozzá honlapot/reklámot el is adhatod....

(Ezeknek miért nem jársz utána?!

👍)

(Wattpados ismerősnek a 300 oldalas könyv,~1000 forintos darabáron kijött,puhafedelesbe,DE nem tudom hol csináltatta.És nála már úgy kezdődött hogy 50 "tisztelet példány",.Összesen nem tudom hány könyvet csináltatott!)

2019. szept. 17. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!