Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok írni nekem motivációs...

Tudnátok írni nekem motivációs könyveket?

Figyelt kérdés
Ne a legszorosabb értelemben értsd. Nem szeretnék Szabó Péter-féle életigazságokat olvasni 200 oldalon keresztül, sokkal inkább valami olyan érdekelne, ami legalább egy kicsit pozitív, sarkall valami jóra. Tudom, hogy a google a barátom, de jobban szeretnék mások véleménye alapján elolvasni valami motiváló, pozitív irományt.

2019. aug. 21. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Douglas Adams - Galaxis utikalauz stopposoknak
2019. aug. 21. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Rám a The Faraway Paladin volt legnagyobb hatással, de magyarul nem jelent meg, én angolul olvastam. A főhős reinkarnálódik egy fantasy világba, miután előző életét a szobájában töltötte és elhatározza, hogy most jelentőségteljesebb életet fog élni. Az író ugyan japán, de erősen nyugatias a stílusa.
2019. aug. 22. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Richard Wiseman - Szerencseiskola

Ez nem regeny, de szerintem nagyon jo konyv. Ha erdekelnek kulonbozo kiserletek, es szivesen vegzel erdekes gyakorlatokat is, hogy tudd, az eleted mely teruleten akadtal el (pl. kapcsolatok, egeszseg, penzugy, siker, altalanos kozerzet stb.), es hogyan tudsz ezen valtoztatni, akkor abszolut tudom ajanlani.

Semmi agykontrollos "menjunklealfabaesvonzzukbeajot"-fele hokusz-pokusz nincs benne. Minden logikus, es tele van hasznos otletekkel, tanacsokkal. Nalam tobbszor olvasos kategoria.

2019. aug. 23. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Michelle Obama - Így lettem

Edith Eva Eger - A döntés

2019. aug. 24. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!