Hogyan ölte meg Arya a Sárkányok Tánca c. kötetben az öregembert Braavosban, amivel bebizonyította, hogy méltó a Sokarcú Istent szolgálni?
Aryának az a feladata, hogy megöljön egy embert, aki pénzt számol, és van két őre. A lány megvár egy másik embert, aki rendszeresen ad pénzt az öregnek, majd mögé oson, kimetszi a zsebét, és ellop egy pénzt. Ezután visszatér, idezek a könyvből:
"A kedves ember a Fekete és Fehér házában, a kút szélén ülve várt rá. A csúf kislány letelepedett mellé, és letett egy érmét kettejük közé, a kőperemre. Aranypénz volt, egyik oldalán sárkánnyal, a másikon egy király képmásával.
- Westerosi aranysárkány - mondta a kedves ember. - Honnan szerezted? Mi nem vagyunk tolvajok.
- Nem loptam. Elvettem tőle egyet, de helyette otthagytam egy másikat.
A kedves ember értette.
- És azzal a pénzzel, meg az erszényben lévő többivel fog kifizetni egy bizonyos embert, akinek a szíve nem sokkal később megáll."
Nem igazán értem, tudnátok segíteni, Arya mégis miként ölte meg a célpontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!