Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpadon mire jó a preview?

Wattpadon mire jó a preview?

Figyelt kérdés

Sziasztok, új vagyok még wattpadon, és arra lennék kíváncsi, hogy a sztorimnál van egy edit és egy preview opció, és én hiába megyek rá a preview-re akár többször is, nem fogja reads-nek tehát elolvasásnak venni egyiket sem?

Ezt azért kérdezem, mert még nem nagyon értek hozzá, és mert szeretem többször elolvasni a fejezetemet, és tudni szeretném, hogy a megtekintések közül van e olyan ami az én megtekintésem.

Előre is köszönöm a válaszokat, és remélem érthetően letudtam írni a kérdésemet.

2019. aug. 15. 03:18
 1/3 anonim válasza:
34%

Szia

Lesz benne olyan ami a te megtekintésed igen

Írj nekem Valami szépet. Én már megtettem Télen, de téged nem érdekelt

2019. aug. 15. 07:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha rámész a preview-ra, akkor ugye még nincs posztolva a fejezet. Mert ugye a preview az előnézet. Szóval ha nem rakod közzé, és közben rá mész a preview-ra, akkor értelemszerűen nem kéne, hogy számolja a megtekintést. Viszont ezt nem tapasztalatból mondom, de értelemszerűen nem kéne, hogy számolja.

Mondjuk most felmentem Wattpadra, és megnéztem, és az adott fejezet posztolása után is rá lehet menni a "preview"-ra. Aminek csak szimplán nincs értelme. Mert ugye a preview arra jó, hogy mielőtt kirakod a fejezetet, megnézd, hogy pl. a tagolás jó-e, nem csúszott-e el valami. Szóval a válaszomnak nincs értelme, mert nem sokat segítettem vele. :D De szerintem a preview-t nem számolja a megtekintésekben, csak azt számolja, ha a történetednél rámész az olvasásra.

2019. aug. 15. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A preview egy olyan funkció amivel megnézheted hogy hogy nézne ki a történeted egy olvasó szeméből, akkor is, ha adott fejezetek nincsenek publikálva.
2020. jan. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!