Tudtok jó, igényes, romantikus könyveket wattpadon? Ti mit szoktatok olvasni, kik az igazán jó írók?
Szeretem a romantikus sztorikat és imádok wattpadon keresgetni, de sajnos ott nagyon ritka a jó könyv, és az igazán jó író.
Itt van pár, amiket én olvastam.
Cassy Blacksmith - Te leszel a következő, Faye Bright és a Corvusok rendje
PCStefany- A Szüzek köre, Drogbáró
__avocados__ - Hidegháború, Futótűz
OnniColombano - Tiltott kísértés, Fejjel a falnak, Neked adtam
1Dbookgirl - Asher
Ezek mind romantikus könyvek és nagyon igényesen vannak megirva. Ezek közül ti melyikeket olvastátok? Illetve, tudtok ilyen és ezekhez hasonlókat?
Igényeseket, amik nincsenek tele helyesírási hibával és romantikusak. De lehet a romantika mellett akcio, fantasy, bármi, csak a romantika legyen benne.
hát wattpad számomra elég igénytelen.
archiveofourown-on szoktam olvasni meg fanfiction.net-en
Haori23 - Érted adtam a lelkem, Mivé váltam?(ez a folytatása), Nem látok - mindegyik fantasy és romantikus és baromi jó :D
madbohemianworld - Zsírkréta - romantikus, én nagyon szerettem
(ugyan nem olvastam amiket te olvastál, így összehasonlítani nem tudom őket, de amiket írtam, azokról tudom, hogy nem lehet bennük csalódni :D)
No_kindness - Inside Out, Fétis
KollarBetti - A vonzás szabálya
vivzsoo - A szerethetetlen, Dear Enemy
milkshake - Damien
Hidegháborút és a Futótüzet olvastam.
Viszont a második részre rendesen utáltam Nancyt😀 bocsi az írónak,imádtam a kömyveid.Sőtt már tervezem ujraolvasni.
Drogbáró tetszett nagyon.A szüzek köre is.Annak a második részre ha joltudom nincs befejezve.
Mellesleg énis irogatok néha héha ha valakit érdekel😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!