Alkonyat! A vámpíroknak van személyigazolványuk?
Van!
Ha olvastad,láttad a filmet,az utolsó részbe Bella a lányának és Jacobnak csináltat hamis okmányokat,útlevelet.Egy étterembe (?) találkozik a pasival.
Alice látomása szerint megfognak halni,de Bella a lányát ki akarja menekiteni,Jacobbal.
Azt hiszem,Jasper ajánlotta az okmányhamisitót....
Igen,jól emlékeztem,a 4.könyv,Hajnalhasadás:
".Az egyetlen ok, amiért Renesmee-nek szüksége lehet hamis iratokra, az, hogy menekülni fog.
És az egyetlen ok, amiért Renesmee menekülne, az, hogy veszíteni fogunk.
Ha Edward és én vele menekülnénk, nem lenne szüksége ezekre az iratokra. Biztos voltam
benne, hogy Edward tudta volna, hogyan szerezzen iratokat, vagy hogyan csináljon maga
olyanokat, és abba is biztos voltam, hogy azok néllkül is el tudott volna menekülni.
Futhattunk volna Renesmee-vel több ezer kilométert is. Átúszhattuk volna vele a tengert is.
Ha ott lennénk, hogy megvédjük őt.
És a titkok, amiket távol kell tartanom Edward fejétől. Mert jó esély volt rá, hogy minden,
amit tud, Aro is tudni fogja. Ha vesztünk, Aro biztosan megszerezné az információt, amire
vágyik, mielőtt elpusztítaná Edward-ot.
Úgy volt, ahogy sejtettem. Nem nyerhetünk. De jó esély volt rá, hogy megölhetjük Demetri-t,
mielőtt elbuknánk, így esélyt adhatunk Renesmee-nek a menekülésre.
Mozdulatlan szívemet sziklának éreztem a mellkasomban – megdöbbentően nehéz volt.
Minden reményem elpárolgott, mint a köd a napsütésben. Szemeim szúrtak.
Kire számíthatok? Charlie-ra? De ő olyan védtelenül emberi. És hogy adjam át neki
Renesmee-t? Nem lesz közel a harchoz. Így egy ember maradt. Tényleg nem lehet senki más.
Olyan gyorsan gondoltam ezt át, hogy J észre se vette szünetemet.
„Két születési kivonat, két útlevél, egy jogosítvány.” Mondtam halk, feszült hangon.
Ha észrevette a változást az arckifejezésemben, akkor jól álcázta.
„A nevek?”
„Jacob… Wolfe. És… Vanessa Wolfe.” A Nessie megfelelő beceneve volt a Vanessa-nak.
Jacob ki fog akadni a Wolfe név miatt.
Tolla sebesen kapart egy papíron. „Középső nevek?”
„Csak legyen valami általános.”
„Ha gondolja. Életkor?”
„Huszonhét a férfié, öt a lányé.” Jacob kinézett annyinak. Egy vadállat volt. És ahogy
Renesmee növekedett, jobb, ha többre becsülöm életkorát. Jacob lehet a mostohaapja…
„Szükségem lesz képekre, ha azt szeretné, hogy mi fejezzük be a dokumentumokat.” Mondta
J, megzavarta gondolataimat. „Mr. Jasper általában maga fejezte be őket.”
Nos, ez megmagyarázza, miért nem tudja J, hogy nézz ki Alice. "
Jezusom de fura a könyv :D
Na ezért nem olvasok én… minden olyan szajbaragos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!