Mi történt volna ha Harry is szerelmes Hermioneba?
Nekem eleve fura volt hogy nem ők jöttek össze, Hermione nagyon nem illik össze szerintem Ronnal, nagyon furcsa pár, eltérő karakterek, és sokszor nem is vannak túl jóban a széria alatt. Ahogyan nekem a Harry-Ginny pár is furának, oda nem illőnek hat.
Mennyivel kézenfekvőbb lett volna Hermionét Harryvel összehozni, ők szerintem jobban is egy hullámhosszon mozogtak, meg hát Harry a főhős. Ront sem kellett volna mindenképp megölni ehhez, neki ott lett volna Lavender Brown, vagy összehozhatták volna akár Fleur Delacourral a Trimágus tusa után, akármi. Még szingli is maradhatott volna.
Engem rendesen meglepett mikor először megtudtam hogy mi lesz a vége (nem emlékszem már hogy a könyvet olvastam vagy a filmet láttam előbb, de arra igen hogy ez egyike volt a legváratlanabb fordulatoknak számomra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!