A sims 4-ben akárhogy nevelem a gyerekeket felnőttként mindig "little discipline" szerepel a szülőkkel való kapcsolatnál, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha a gyerek folyamatosan büntetésben van (el van tiltva telefontól, tv-től stb.) akkor is little discipline-t kapok :( :( az sem befolyásolja ha a szülővel rossz vagy ha a szülővel jó a kapcsolata amikor megnő...2019. júl. 20. 01:34
1/2 anonim válasza:
Van táblád ahol bebírod állítani mikorra érjen haza? Illetve többször jutalmazd is. Mikor házit csinál dicsérd meg vagy ha megterít stb. Az is hozzájárul. Amúgy nekem kb féléve nem mutat ilyet, talán 2-3 hétig volt hogy mutatta hogy little vagy large discipline már azt sem tudom hol lehet megnézni.
2/2 A kérdező kommentje:
Van táblám, de sajnos nem változtatott :S a jutalmazást még nem próbáltam, akkor lehet ez volt a baj!
am az ismerősök között lehet megnézni amikor a gyerek felnő pl:
Ezeket lehet elérni (a vége felé részletezi)
ezek közül szeretném az egyiket elérni:
Punishing Parent – A negative relationship and a lot of discipline.
vagy
Repressed Child – A negative relationship with an authoritative Parent.
2019. júl. 21. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!