Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Euro truck simulator 2 1.34....

Euro truck simulator 2 1.34. 0.34?

Figyelt kérdés

Hali!

Tegnap ki akartam próbálni a fent írt verziómmal az: Exlusive zone chernobyl map modot. Link itt: [link]

A játék elindult, aktiváltam a modot eljutott a töltőkèprenyőig majd kilépett. Töröltem a mod mappából a modot, újraindítom a játékot és nem indul vagy hatszor próbáltam de semmi. Töröltem felraktam az 1.32. verziót az működik. Újratelepítem az 1.34-et nem működik. Másik profilt kezdtem az 1.32es verzióval ami ugyanúgy nem működik az 1.34es verzióval. Windows 10-em van. A dokumentumok mappába tud írni a játék megnéztem.

Mi lehet a gond? Ha tud valaki segìteni előre is megköszönöm!

2019. júl. 18. 13:05
 1/1 anonim ***** válasza:
37%
Vedd meg eredetiben, majom, és menni fog. Egy meki menü áráért már meg lehet venni Steam-en.
2019. júl. 18. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!