Milyen kormányt ajánlotok Euro Truck Simulator-hoz kb.15 ezer forintig?
Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 21:18
1/3 anonim válasza:
Pedál is kell? Ha igen 2 vagy 3 pedálos? Egyébként manapság nehéz kormányt szerezni, régen voltak viszonylag strapabíróak 10 ezer körül, ma normális kormány kicsit drágábban kezdődik én mai napig egy 7 éve vett 10 ezer forintosat használok tökéletesen működik. Én is néztem újat mondom újítani kéne, de végül feleslegesnek tartottam, kérdésedre válaszolva pedig, nézz szét használtak között, olcsóbbak, de csak ha közel van hozzád és meg tudod nézni működik-e. Egy 10-est ha még rá tudsz szánni egy Thrustmaster 458-at ajánlok. Az a baj olcsóbban max kormányt kapsz pedál nélkül vagy nem minőségi.
2/3 A kérdező kommentje:
2 pedálos kéne. Még az lenne a kérdésem, hogy 180 vagy 270°-ban elfordítható kormánnyal is lehet játszani?
2019. júl. 10. 14:16
3/3 anonim válasza:
900 fokban fordíthatóval is lehet de az már kicsit drágább. Mint mondtam a 458-as kormányt az tökéletesen megfelel erre a célra ha jól emlékszem 270 fokos
Nézz utána és döntsd el de 15 ezerig általában a 90 fokosak a megszokottak, 25-30-tól kezdődnek a kicsit jobbak illetve minőségibbek
A Legminőségibb persze a Logitech G29 vagy G920, de azok iszonyat drágák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!