Melyik championt tudnám mainelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Gold 2 vagyok, és kezdek ráunni a champion poolomra. Yasuo, Zed, Akali, Lee. Amikor elkezdtem játszani a játékot, barátaim mondták, hogy játtszam ezeket, mert ez fun. De ráuntam a hősökre, és ezek tipikusan azok a hősök, amikkel mindenki tolja, és szeretnék rátalálni arra, akit ÉN szeretek. Igazából minden lanen játszom, de szeretnék találni valamit, és valamilyen lanet ahol tényleg ki tudom bontakoztatni a skillemet. Ti hogy találtátok meg a main hősötöket? Vélaszokat előre is köszi.2019. júl. 12. 20:48
1/2 anonim válasza:
Nagyon bírtam Blitzcranket a hook-ja miatt, aztán rájöttem, hogy azért nehezen lehet vele nyerni a lane-t. Egy rossz adc mellett kb hasznavehetetlen. Aztán áttértem Thresh-re, akit akkor (már nem játszom) vitték lcs-be, többször láttam olyat, hogy a rossz adc ellenére hozták a lane-t. Ugye neki is volt hook-ja, aztán elkezdtem vele játszani, végül nagyon megtetszett. (Aztán rájöttem, hogy low elon Thresh-el sem lehet carryzni, szóval rengo main voltam egy ideig.)
2/2 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a tankos hősöket, ezért számomra nyilvánvaló hogy tankokat hozok. Mivel akkoriban nem tudtam last hitelni, jungelesként meg túl nagy a felelősség supportoltam Thresh-el, most áttértem Leonára és Braum-ra. Azóta jobb lettem jungelben, miden de valahogy hiányzik onnan valami így csak akkor megyek oda ha premadem jungeles/mides. Fontos hogy azon a poszton menj (és azzal a hőssel) akivel jól érzed magad, vagy kedved tartja (persze ezt az ésszerűség határain belül). Szerintem találd meg azt a szerepkört (assasin, tank, bruiser, adc, mage) és lanet, ahol jól teljesítesz és jól is érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!