Milyen 3150IP championt ajánlotok?
Akali - erős mid, könnyen segíthetsz más laneknek vele, teamfightban ha ügyes vagy azonnal megölheted az ellenség ap/ad carryét.
Gragas - ha tudsz jól célozni akkor jó champ, bár neki van az egyik olyan utlija ami ronthat is a helyzeten (lásd még janna, xin).
Karthus - farm farm farm, ulti amikor kell. Team fight: ha nem halsz meg az jó, de ha meg is halsz az sem rossz :D
Kassadin - erős olyan szempontból, ha tudsz helyezkedni, akkor úgy ölheted meg az ellenség fontosabb tagjait, hogy nem is kapnak el (újra és újra).
Nidalee - szerintem nehéz champ, tudni kell vele helyezkedni, jól dobni a dárdákat, neadj isten még cica formban is tudni kell sebezni, de ha egyszer megtanultál vele játszani NAGYON erős.
Shen - jó tank, taunt ami egyben ugrás így falon keresztül menekülhetsz vagy üldözhetsz, uti teleportálás+shield nagoyn jó, csak ajánlani tudom.
Twitch - érdekes adc de szerintem gyenge mert ha nem védi senki akkor nagyon könnyen meghal.
Xin - nagyon jó jungler, knock up + slow + armor pen ezek mind hasznosak.
"Twitch - érdekes adc de szerintem gyenge mert ha nem védi senki akkor nagyon könnyen meghal."
Ez így konkrétan MINDEN adc-re igaz :D
Amúgy nekem kedvenc adc-m, csak tudni kell játszani vele. Ami pedig nidalee-t illeti, sztem nem valami jó, az egyetlen sebző képessége a dárda, ami elől ki lehet térni.
A többiben nagyjából egyetértek az elsővel :D
Az első azt hiszem ezeket hagyta ki:
Gangplank: régebben elég népszerű volt a crit-es build, bár most is találkozni vele. Igazából nem valami túl erős karakter de topon bármilyen papírabb championt meg tud enni.
MF: szerintem elég jó adc, legalábbis nekem egyike annak a kevés adc-nek akikkel nem garantált a lane elvesztése ha én kényszerülök arra a posztra.
Morde: nem sokat látni belőle, viszont elég erős tud lenni. Elég jó passzívja van, ha jól játszanak vele igen nehéz akár csak megsebezni a játék elején.
Pantheon: egész egszerű karakter, mindössze q-w-e-q ismétlése az egész. Használható topon és jungelben is, bár topon néhány karakter könnyen elbánik vele. A nehézsége az ultija, ami szinte csak teamfightokban használható, mivel könnyen ki lehet szaladni alóla.
Nah hát ugye most ingyenes Karthus, mentem vele egyet. 10/5/1. (Az az 5 nem kéne oda :D)
De az ultija az hihetetlenül jó :D Meghaltam, újraéledtem, 3 ellenfél low hp-n volt, ulti, hopp egy triple :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!