Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps3 és Ps4 játékok a jövőben?

Ps3 és Ps4 játékok a jövőben?

Figyelt kérdés
Üdv, nemsokára tervezek venni PS3-at(használtan) pár exkluzív játék miatt, van PS3-nál ugyan olyan felület mint pl. a ps4-nél is van legjobban a Steam-hez tudnám hasonlítani, ahol online bank kártyával lehetne fizetni a játékokért és online letölteni? Ha jól tudom PS4-nél van ilyen, ezért érdekelne ez, vagy PS3 esetében már csak az a lehetőség maradt hogy konzol crackelése és torrentről letölteni rá a játékokat vagy netről valahonnan megvenni dobozos lemezes kiadásban? Illetve az érdekelne még hogy PS4 körülbelül meddig lesz használható? PS4-et is terveznék venni jópár exkluzív játék van rajta, ha jól tudom nemsokára kb 1 éven belül megjelennek az új konzolok, meddig lesz lehetőség online bank kártyával fizetni a játékokért ps4 esetében?
2019. júl. 10. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:
A ps4 még biztos jó sok évig keresett konzol lesz. Csak jövő márciusban jön ki, és akkor még drága is lesz, meg ugye megtudjuk lesz-e valami hibája. Utánna meg egy pár évig szerintem biztos jön ki játék ps4re.Sőtt a ps4-es accountod át vihető lesz ps5-re. Szerintem csak a ps3 lesz a kimenő széria.
2019. júl. 10. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!