Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy NINTENDO Wii-m a...

Van egy NINTENDO Wii-m a jövőben mire lehet számítani? Lesznek e még rá jó játékok? Egyáltalán támogatni fogja e még a NINTENDO?

Figyelt kérdés
Eddig minden régi játékkonzol támogatva volt,amikor kijött az új. Mondjuk a NINTENDO a Gamecube esetében nem volt valami ,,kedves,, hisz a GC szinte a PS2-vel jött ki egy időben,és a ps2-re még mai van pl: fifa GC-re meg már vagy 5 éve nincs! A Ps2-re évek után is volt játék ps3 után,itt meg még itt sincs a Wii U,de már most leállás köüli helyzet van,ami nem egy szép dolog. A Nintendo mindig ilyen? Kár lenne nem támogatni a Wii-t.

2012. nov. 10. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt ígérik hogy igen, lesznek még rá játékok. Több tízmilliót adtak el belőle, mire a WiiU-ból ennyit eladnak több év is kell, addig még nem lesz elterjedve az új konzol addig tuti jön rá új játék.
2012. nov. 12. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Végre egy válasz,köszönöm szépen. :) Én nagyon megvagyok elégedve a Wii-vel,csak játék legyen még rá.Köszi :)

Grafikájával meg vagy elégedve?????

2012. nov. 12. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Hmm nekem nincs csak érdekelnek az ilyen hírek. Én PC-s voltam, vagyok leszek. De A wii-re visszatérve állítólag usában minden 4. háztartásban van egy wii, most komolyan hülyék lennének egy ekkora piacot kidobni. Mire elterjed a Wii U meg többi konzol az még szerintem 3-5 év, addig tutira jön rá játék is, meg a Nintendot ismerve folyamatosan terelik majd át az embereket az új konzolukra.
2012. nov. 12. 22:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Csak tudod mi volt a Gamecube-nál??? Ps2-vel egy időben jött szinte,és már évek óta nincs játék rá,ps2-re meg még 2 éve volt,sőőőőt: fifa még most is van.

Én remélem igazad lesz,és lesz még legalább 2 évig,ugyanis most vettem Wii-t. Mindent tud,amit szeretnék. Mozgásérzékelés egy nagyon cool dolog,és sok játékot szeretnék majd megvásárolni hozzá,csak a grafikát egy csomóan kritizálják,de nekem tetszik,te erről mit gondolsz?????

Köszönöm! :)

2012. nov. 12. 22:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Adom a zöld kezeket. :)
2012. nov. 12. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!