Cyberpunk 2077. Mit gondoltok be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket? Mit vártok a játéktól?
11-es:
6-os vagyok:
A ubisoft szerűséget a nyitott mapra, a sok gyűjtögetni valóra és pár ismétlődő küldetésre értettem. Szeirintem nem illettek egyáltalán a játékba.
Az, hogy melyiknek van a legjobb sztorija szintén relatív. Szerintem a 3-nak volt a leggyengébb a három játék közül, de nem vagyunk egyformák. Nálam az első rész az abszolút favorit. A hangulatát semmi nem múlja felül. A zenék, az atmoszféra, mind csodás. Plusz még szinkron is van rá.
A hármas is jó játék, főleg a Blood and wine kiegészítője. Azt imádtam. A másik kiegészítőből nem sokra emlékszek szóval biztos nem volt olyan ütős, ha nem hagyott bennem nyomot. Az alapjáték meg csak a 2/3-ától volt igazán jó. (Szerintem.)
De ha neked a 3-mas a kedvenced akkor nekem nem tisztem megváltoztatni a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!