Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Így elfogadható a kalózkodásom?

Így elfogadható a kalózkodásom?

Figyelt kérdés
Letöltön a játékot pc-re és ha megtetszik,akkor megveszem nintendo switchre.
2019. júl. 6. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem feltétlen károsítja a céget úgyse. Ha letölti és nem tetszik neki, nem veszi meg, nem ő volt a közönség. Ha azért tölti le mert úgyse lenne rá pénze akkor megint csak nem veszít semmit a cég hisz így se úgyse vette volna meg. Most lehet mondani, hogy ha nem lett volna alkalma letölteni, kipróbálni akkor muszáj lett volna megvennie de ez meg átbaszás hisz ha nincs demo verzió (kivéve a steam 2 órán belüli visszafizetése de szerintem sok játéknál a 2 óra kevés.) nehéz eldönteni, hogy tetszene-e a játék. A videók, vélemények nem jelentenek semmit, nem adják át az élményt úgy. Arról nem is beszélve, hogy azért a letöltött verzióval se kap teljes élményt, hisz az online dolgok nagyrészben kivannak olyankor lőve. Na meg, azzal, hogy letölti csak egy másolatot csinál a termékből, a cég nem veszit a 'raktárából' semmit mint egy rendes lopásnál.
2019. júl. 7. 12:23
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
ÉS persze az se mindegy, hol veszi meg. Letöltéssel nem károsítja a céget. Viszont ha g2a-n veszi meg a játékot, azzal meglopja őket. A store-ok járuléka sem egyforma (steam,epic store, gog).
2019. júl. 7. 12:50
 13/19 anonim ***** válasza:
10%
B+ ennyire elkorcsosult ez a generáció? A mi időnkben sem volt demo, vagy előzetes, meg pénzvisszafizetés, aztán mégis megvettük a cuccokat! A kutya nem sírt, hogy jajj nem fog tetszeni, előtte tesztelni akarom! Komolyan ez a 2000-es évek utáni generáció komoly agyi deficittel küzd!
2019. júl. 7. 13:03
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
Ezt hívják vásárlói öntudatnak. Ha ez neked korcsosulás, akkor a baj veled van.
2019. júl. 7. 13:06
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Ha belegondolunk, manapság minden megjelenő játék egy zsákbamacska. Nem tudjuk hogy milyen lesz az összkép, nincs arról képünk, mennyire félkész, tartalmatlan, bugos, stb. Az hogy megnézünk pár játékvideót, trailert, ad egy alap képet a termékről, de 20-30 perc gameplay nem fedi le az akár 100 órás open world játék tartalmát. A kritikák meg kb. semmit nem érnek, a random youtubos csávók véleményére se lehet adni, kedvük kénye szerint mutatnak be MINDENT amit megkapnak, ha van kedvük hozzá, ha nincs. Én minden játékot megveszek ami érdekel és minden eredeti ami a kezem közé kerül, de kockázatos vállalkozás ez.
2019. júl. 7. 15:08
 16/19 anonim ***** válasza:

ma 13:03

Akkor nem tudom melyik bolygón éltél, de ponthogy a 2000-res évek elején ment mégjobban a dolog, sőt a játékok ipari másolása, piacokon árusítása is megszokott dolog volt, ráadásul még nagyrészt csak a szürkezónába tartozott, mivel nem voltak meg annyira pontosan a vonatkozó törvények.

2019. júl. 7. 23:41
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

"Viszont ha g2a-n veszi meg a játékot, azzal meglopja őket."

Mégis miért? Mert nem közvetlen tőlük veszi meg? Ez csak a sírás része, mert épp nem a teljes árat kapják, de azoknak a kulcsoknak a 99%-át is ugyanúgy megveszik csak olcsóbban.

2019. júl. 7. 23:42
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Ingyen is szereznek kulcsot és úgy adják el utána. Azért van oka annak, hogy a fejlesztő azt mondja, inkább kalózkodd le a játékot, minthogy g2a-n megvedd.
2019. júl. 7. 23:44
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is korrekt. Sajnos, ha nincs demó a játékhoz, csak azért mert videón tetszik, nem biztos, hogy neked való a valós játékmenet. Én is voltam úgy játékkal, hogy 5 perc játék után kb letöröltem, mert hiába tetszett alapból, nem bírtam a játékmechanikát. És örültem, hogy nem költöttem rá 20 eurót.
2019. júl. 9. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!