Tudtok jó vagy legalább elfogadható ingyenes MMORPG-t ajánlani?
Tudnék egy jó párat, de jó magyar MMORPG közösséget az utóbbi 15 évben még nem találtam.
Na jó:
TERA
Neverwinter
RIFT
Defiance
LOTRO
Archeage
Hát a WoW után sajnos nem fogsz hasonlóan magas színvonalú játékot találni. Mondom ezt úgy, hogy a WoD-ban már alig volt értelmes tartalom a raid-eken kívül.
Talán az ArchAge (sokan nagyon szidják, sokan imádják).
Ezeket sokan szeretik: Tera, Aion, Old Republic
Ha Diablo hangulatút elfogadsz, akkor Path of Exile.
Ha egyszeri alkalomra hajladnó vagy fizetni, talán bejön:
Guild Wars 2. Egész más küldetésrendszer, harcrendszer, mint a wownál. A pvp nagyon élvezetes (nekem sokkal jobban bejött mint a wow bg-k), abszolút megéri az árát (nem előfizetős), de sajnos az endgame hamar unható (legalábbis 2013-ban meguntam, de 2 hetente új kontent jön és most érkezik kieg. hozzá elvileg).
Ha szereted az elder scrollst, akkor ESO: tamriel unlimited. Előfizus volt, de már elég egyszer kifizetni. Nekem jól hozta a singleplayer elder scrolls játékok hangulatát.
WoW-on már 1-2 hónapja játékpénzért (gold) is vehető játékidő. Így ha elég elszánt vagy, és havonta 40-50 k goldot össze tudsz farmolni (mert ennyi az ára 1 db 30 napos tokennek) akkor kvázi ingyen játszol.
Persze a játékot egyszer meg kell venni (Alapjáték+régi kiegészítők+mostani kiegészítő=14ezer forint)
Ha kezdőként belevágsz, eleinte biztos zsebből kell fizetned, mert időbe telik kitanulni a játék mechanikáit és gold farmolási módszert találni, ami neked is fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!