A teveclub nevű weboldalnak mi a funkciója, és milyen motiváció vezérel titeket, hogy regisztráljatok (most vagy a múltban), és tevét neveljetek?
Ezen kívül a Teveclub egy igazi veterán oldal a maga 1997-es alapításával, és 20 éve messze nem volt ekkora kínálat a neten, mint most. Népszerű lehetett, hiszen vagy nem volt konkurenciája, vagy nem is volt nagyon más ilyen oldal, ahogy közösségi és más webkettes oldalak sem.
Sosem használtam, így a többi kérdésre nincs válaszom.
Én nagyon régen még 10 éves korom körül voltam regelve. Ismerős ajánlotta, meg a volt osztálytársam ismerte a készítőket, 1 városban lakunk.
A funkciója amolyan netes tamagoci szerű, de mellette ami fontos, hogy van közösségi kapcsolat is. Főleg chatelni jártam fel.
Hősember képző és társai is voltak régen, mondhatni ezek voltak a konkurenciái, viszont ott csak a nevelde rész volt meg, a chat és közösségi kommunikáció vagy egyáltalán nem, vagy minimálisan.
Nekem 15 éves lesz nemsokára a tevém. 10-13 éves koromban aktivan használtam az oldalt, mert jó játék volt, engem lekotott kislanykent, es akkoriban elég sok mas nevelde nyitott/vagy már uzemelt, (ezek tobbsege mostanra mar megszunt) de messze a TeveClub volt a legjobb mind kozul, regebben folyamatosan fejlesztették, sokan voltak rajta lehetett ismerkedni, televolt elettel az oldal. Ez volt az egyetlen nevelde, ahol flash jatekokká alakultak a megtanult tevetrukkok. Volt Teveclub magazin. Teveclubos akandektargyakat is lehetett venni. Egyszoval szerintem ez volt a legnagyobb magyar nevelde.
Mostmar nem olyan aktiv az oldal, de ez szerintem azert is van mert mar keves a kisgyerek rajta, foleg korombeliek nevelgetik a tobb mint 10 eves tevejuket. Kb. 2 percet vesz el a napombol, hogy belepek hozza megetetem-megitatom, tanitom. Mostmár ennyit csinalok vele, de sajnalnam ha meghalna, mert regota megvan es regen sokat voltam az oldalon. Nosztalgikus visszaemlekezni ra, en szeretem még ma is. :)
24/L
Én pont úgy vagyok, mint az előttem lévő válaszoló. Valamikor 2005 környékén regisztráltam oda, nagyon szerettem, hogy az oldal tele volt élettel, sok volt a korombeli. Rengeteg netes barátot szereztem onnan és többükkel élőben is találkoztam...
Sajnos mivel elmaradtak a fejlesztések, nincs mobilverziója a játéknak és amúgy drága mulatság (datolya nélkül kevés dolgot tudsz csinálni, viszont az sokba kerül, főleg egy kisiskolásnak) nagyon leapadt a tagok létszáma. De a mai tiniknek és gyerekeknek tényleg mobilapplikációra lenne szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!