Megvettem a sims 4-et de mikor telepíteni szeretném kéri a kódot amit be is gépelek, de azt írja hogy ezzel a koddal már regisztráltak mit tehetnék az ügyben?
Hát, kéz alól vettem. Viszont a cd eredetinek tűnik.
Nem sima irott cd, kiskönyv is van hozzá.
2db volt a tokkban (a tokk is sims 4-es)
Ha az előző tulaj aktiválta a kódot, akkor ennyi volt, átvert téged. Egy kódot csak egyszer lehet aktiválni.
Amúgy egy hónapja volt ingyenes az Originen a Sims4, de csak egy hétig. Olvassatok játékos oldalakat (Gamestar, gamer365, gamekapocs, stb), és nem maradtok le az ilyen akciókról.
Ma már az eredeti lemez sem ér semmit az aktiválókódja nélkül, a kód pedig csak egyszer aktiválható. Átvertek, ha tudod akkor kérd vissza a pénzed, mert olyan dolgot vettél amit soha nem fogsz tudni használni, és ezt jó eséllyel az eladó is tudta. Kivéve, ha felhívta rá a figyelmed, és te ennek tudatában vetted, ami kizárható.
Használt játékot még kóddal se vegyél, mert ha aktiválták, akkor a kód sem ér semmit. Reklamálni sem egyszerű vele, mert az eladó azt állítja hogy nem aktivált, majd rád fogja hogy te aktiváltad és le akarod húzni pénzzel.
Sajnos én erről nem tudtam :(
Átvertek. Nagyon csalodott vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!