Lehet valahogy még DVD-re kiírt játékot laptopra telepíteni?
Figyelt kérdés
Amikor megvettem a játékot (Sims 3) még asztali gépnél játszottam, így nem volt gond azzal, hogy DVD-ről kell telepíteni. Viszont azóta laptopra váltottam ami viszont már nem rendelkezik DVD leolvasóval. Van Origin fiókom így tudom, hogy ott meg lehetne venni, viszont nem szeretnék ismét annyi, sőt még több pénzt is kiadni a játékra. Ha már egyszer megvettem. Nincs valami lehetőség amivel laptopon is játszhatnék?2019. jún. 13. 16:47
1/1 anonim válasza:
Ha az Originben regisztrálod a játék termékkulcsát, hozzáadódik a fiókodhoz, le tudod tölteni a laptopra. Vagy vehetsz külső, USBs DVD olvasót. Esetleg ha a játékban nincs lemez alapú másolásvédelem, beteheted a lemezt egy másik gépbe amin van DVD olvasó, megosztod hálózaton a meghajtót, felcsatolod a laptopon hálózati meghajtóként és onnan telepíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!