Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Frostpunk 1.3.3 magyarítás?

Frostpunk 1.3.3 magyarítás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Valaki akinek megvan az 1.3.3-hoz a magyarítás fájljai(tehát nem a telepítő hanem a már telepített fájlok) kérem el tudná nekem küldeni? Privátba megbeszéljük, előre is köszönöm.

UI: Az is jó ha csak régebbi verzióhoz van csak működjön.

2019. jún. 27. 18:07
 1/6 toma9999 ***** válasza:
Őszinte leszek, a játék sincs meg, puszta kíváncsiságból írok. Megkérdezhetem, hogy miért nem jó egyszerűen egy telepítő?
2019. júl. 8. 02:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze megkérdezheted. Azért nem jó a telepítő mivel az nekem is megvan. De nemrég a fordító csapat visszavonta a magyarítást az 1.3.3-hoz amíg a teszteléseik be nem fejeződnek. Ergo hiába van meg a telepítőm hozzá, nem csinál semmit azaz haszontalan. Ezért kellene maga a 2 nyelvi fájl nekem és nem a telepítő. :)
2019. júl. 8. 18:05
 3/6 toma9999 ***** válasza:

Oh világos! Sajnos ilyen helyzetekben nagyon ritka hogy elkapj valakit akinek pont megvannak és azt is tudja, hogy neked hogy juttathatja azt el. (Tapasztalatbol mondom)

Mindenesetre sok szerencsét hozzá! :)

2019. júl. 13. 01:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Az eljuttatás része könnyű, ám találni valakit akinek megvan az a 2 nyelvi fájl már sokkal nehezebb. De remélem lesz valaki... :)
2019. júl. 17. 15:54
 5/6 anonim válasza:

Mega-ról ilyen van: Fordítás0523 2,6MB

De ma reggel telepíttem csak fel a game-t, semmit nem próbáltam még. Mintha nagyobbnak olvastam volna valahol a magyarítást kb 25 MB-nek.

2019. júl. 29. 10:03
 6/6 anonim válasza:
Mondjuk szerintem áll ez a projekt. Tesztelik. Ha full kész akkor teszik letölthetővé, a korábbi linkek sem élnek. Szerintem.
2019. júl. 29. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!