Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age Origins Dlc-k...

Dragon Age Origins Dlc-k magyarítása?

Figyelt kérdés

Üdv. A 3 alábbi dlc-hez van magyarítás? Előre is köszönöm.

Tale of Orzammar

Golem's Might

Witchcraft

2019. jún. 12. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Supported languages

Český, Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Français (FR), Magyar, Italiano, Polski, Русский язык

2019. jún. 13. 09:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen Origines van meg de ez a 3 dlc akkor is angol maradt. Ezt a hármat leszámítva minden más magyar benne. Igaz 3 másikhoz amihez hivatalosan nem készült ahhoz is letöltöttem magyarítások portálról de ehhez a 3-hoz nem találtam...
2019. jún. 13. 17:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzá tennék hogy az ultimate edition-t vettem meg ha ez befolyásolná...
2019. jún. 13. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ncoreon van egy olyan verzió, ami szintén ultimate, ezek is benne vannak, és magyarul. Szerintem kell valahol lennie külön feliratozásnak is ezekhez, de másnem onnan kiszedhetőek talán.
2019. jún. 16. 12:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Hmmm... Csak vajon lesz-e bajom abból ha ncore-s verzióból másolom át a fájlokat az eredeti origin-esre? Meg azt se tudom azt hogy kell.

Esetleg ha neked megvolna onnan ez a 3 dlc akkor kérlek el tudnád küldeni a fájlokat? Mert Külön nem szeretném még 1x letölteni teljes egészében(helyhiány) meg hát ncore-m sincs szóval... xD

2019. jún. 16. 13:58
 6/6 anonim válasza:

Hali.

Nekem megvan eredetiben, szinte minden kiegészítővel együtt, de én is tört játékkal játszom.

Mivel jópár éve megszűnt a magyar támogatás, így az anno megvett kiegészítő/k nem voltam magyarul, pedig anno az volt.

Felvettem a kapcsolatot a kiadóval hogy mit lehetne tenni ez ügyben hogy ismét magyarul élvezzem a játék nagy részét. Sajnos több heti levelezés után se jutottunk sehova, és egy magyar fórumon mondták hogy töltsem le.

Ennek fényében ne vedd meg :)

2020. ápr. 20. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!