Dragon Age Origins Dlc-k magyarítása?
Üdv. A 3 alábbi dlc-hez van magyarítás? Előre is köszönöm.
Tale of Orzammar
Golem's Might
Witchcraft
Supported languages
Český, Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Français (FR), Magyar, Italiano, Polski, Русский язык
Hmmm... Csak vajon lesz-e bajom abból ha ncore-s verzióból másolom át a fájlokat az eredeti origin-esre? Meg azt se tudom azt hogy kell.
Esetleg ha neked megvolna onnan ez a 3 dlc akkor kérlek el tudnád küldeni a fájlokat? Mert Külön nem szeretném még 1x letölteni teljes egészében(helyhiány) meg hát ncore-m sincs szóval... xD
Hali.
Nekem megvan eredetiben, szinte minden kiegészítővel együtt, de én is tört játékkal játszom.
Mivel jópár éve megszűnt a magyar támogatás, így az anno megvett kiegészítő/k nem voltam magyarul, pedig anno az volt.
Felvettem a kapcsolatot a kiadóval hogy mit lehetne tenni ez ügyben hogy ismét magyarul élvezzem a játék nagy részét. Sajnos több heti levelezés után se jutottunk sehova, és egy magyar fórumon mondták hogy töltsem le.
Ennek fényében ne vedd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!