Milyen MMORPG-ket ismertek?
Figyelt kérdés
Eddig amit próbáltam: WoW, Jade Dynasty, Runescape.
Tudtok ajánlani valami jót, aminek nincs olyan hatalmas nagy gépigénye-Nvidia 6600 256mb ddr, 1gb RAM, AMD Athlon(tm) 64 processor 3200+ 2.01GHZ (ez a gépem)-de azért a grafika tűrhető a játék pedig változatos és élvezhető. Ha tudtok ilyeneket írjátok meg. :)
2010. júl. 8. 15:09
2/6 anonim válasza:
Én most a Perfect World-re vagyok rákattanva, nagyon bejött :) Amit érdemes még kipróbálni, az a Rappelz .
4/6 anonim válasza:
metin2,muonline,silkroad(asszem igy kell irni bár nem fogadnék rá :D) cabal online,
5/6 anonim válasza:
2 moons, Silkroad, Rappelz. A silkroadnak annyi a hátránya hogy mindig tele vannak a serverek.
6/6 anonim válasza:
mindörökké metin2 és mu online!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!