Kibújás a dobásokból a Tekkenben?!
Több videóban is láttam és néha nekem is sikerült (véletlenül) mikor a játékosok ki tudnak bújni nem csak az ellenfél alap dobásaiból, de akár Nina és King dobás kombóiból is. Az érdekelne engem:
HOGYAN???
Semmilyen érthető leírást nem találta erről, pedig nyilván van ennek egy racionális magyarázata.
Szóval, az érdekelne, hogy melyik gombbal lehet megszakítani a dobást és pontosan, hogy kell azt időzíteni?!
Rég nem játszottam vele, de ha jól emlékszem, akkor vagy a kockát vagy a háromszöget kell egymás után nyomogatni amíg ki nem bújik. És ha jól emlékszem, akkor ha egyszerre nyomod a két gombot, akkor nem jó. De practice módban tudsz gyakorolni.
Remélem tudtam segíteni. :)
Ha esetleg Bryan main vagy és nem tudod megcsinálni vele TJU-t akkor abban is segíthetek valahogy. :D
Nem bocsi, már nagyon elfelejtettem...
Itt van például, hogy hogy kell Armor King-nek a fogásaiból kiszabadulni:
Knee Bash - 1 vagy 2
Suplex - 1 vagy 2
Driving Headbutt - 2
Tombstone Piledriver - 2
DDT - 1+2
Hades Drop - 1+2
Double Arm Swing - 1
Brilliant Brawler Kick - 1+2
Armor King Driver - 1+2
Demon Bomb - 1
Spinning Leg Lock - 2
Cobra Clutch - 1
Flinging Half Nelson - 1
Sleeper - 2
Neck Drop - 1+2
Triple Trouble - 1
Human Necktie - 2
Choke Sleeper - 1
3-Count Pound - 2
Nem tudom, hogy a számokat mennyire érted, de az 1-es az a kocka, a 2-es meg a háromszög, az 1+2 meg a kocka és a háromszög együtt.
Ha gondolod felírhatom az összes karakterrel, csak az hosszú idő lesz :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!