Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy lány YouTube videós?

Egy lány YouTube videós?

Figyelt kérdés

Mostanában nem igazán látok Magyaroszágon olyan videósokat, akik élvezik amit épp csinálnak.

Pl lehet látni egy adott videós videóját most, és egy 2-3 évvel ezelőttit.

A nézői kb csak azok akik fel segítettek őket a csúcsra, és a videós a csúcsról integet.

Rengetegen kihasználják, becsapják a nézőit... szerintem ez undorító!

Én is gondolkodom már vagy egy éve, hogy érdemes e elkezdeni videózni :(

Igazából félek is, több ok miatt: mi lesz, ha nem fog tetszeni az embereknek a videóim?

Tudom, hogy lesz sok negatív, de mi lesz, ha olyan sok lesz, hogy a kedvem is elmegy az egésztől? :(

Egy gameplay csatornára gondoltam, hisz szeretek játszani kb minden játékot: a FIFA-tól kezdve a mario játékokig :D

Igaz lány vagyok, de ezt nem szeretném az előnyömre fordítani.

Nem szeretném, ha egy híresség ként ismernének fel, én igazából erre nem is vágyom!

Erre van egy megoldásom :)

Mind1 :) szerintetek próbáljam meg?

Hogyan jönnek a nézők? Ha nincs néző, nincs támogató :(

Néha csak úgy elképzelem, hogy egy elő adásban egy nézőmmel játszom :)

Most így 2019- ben nem tudom, hogy mennyire jó ötlet elkezdeni mindezt, félek és egyben tök lelkes vagyok, hisz már 1 éve ezen filozók és még dolgozom is, hogy egy jó pc-t vegyek :(

Szerintetek próbáljam meg?

Ti követnétek egy ilyen személyt?

2019. jún. 8. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ne töprengj rajta, hogy van-e értelme! sosem fogod megtudni, hogy menne, ha nem kezded el. a sikeres YouTuberek azt mondják, hogy az első száz videód vacak lesz, aztán belejössz. de az első 100 vacak nélkül nem lehet belejönni.

kezdd el csinálni, gyakorold, kísérletezz, fejlődj. fejben elképzelni a végeredményt egészen más, mint a valóságban megcsinálni olyanra, mint szeretnéd. eleinte biztosan nem lesz pont olyan, mint szeretnéd. de ha csinálod és hibázol, akkor tudsz tanulni a hibákból, tudod őket javítani, idővel jól fognak sikerülni.

hogy lesz-e közönség? ha nem is csinálsz semmit, akkor biztosan nem. ha csinálsz valamit, akkor vagy lesz vagy nem. nagyban függ attól is, hogy milyen az, amit csinálsz, mennyire érdekes, mennyire tudod sok emberhez eljuttatni, mennyire érdekli őket.

én nem nézek semmilyen gameplay videót - még olyat se, amelyik játék érdekel. de mások sokan néznek. van egy rakás gameplay videós, de ez csak azt bizonyítja, hogy megférnek ennyien egymás mellett. ha téged ez érdekel, csináld ezt. ha olyanra csinálod, ami másokat is érdekel, akkor valószínűleg lesz közönsége. ha nem lesz közönsége, akkor majd törheted a fejed rajta, hogy vajon miért nem lett és lehet javítani a hibákat. ha utána se javul a helyzet, majd akkor kell átgondolni, hogy van-e megoldás, vagy értelme sincs...

2019. jún. 10. 00:28
 12/13 anonim válasza:

En is hasonloban gondolkozom, en viszont (statisztikak alapjan tobben is) jobban preferalom a kozos gameplay/vegigjatszos/tutorial videokat, twitch en is magas ezeknek a nezettsege.

Ha ugy gondolod hogy belekezdenel irj ram, atbeszelhetjuk konkretan milyen otleteid vannak, mikkel jatszol, miota., stb.

Most kezdek beletanulni az After Effects vilagaba, Photoshophoz pedig egy alapszinten ertek.

Egy ismerosom videozott egy darabig es o azt mondta hogy eleinte ertelmetlennek latta az egészet, de minnel tobb videot csinalt egyre inkabb belejott, megtudta mi erdekli a nezoket kikerte a kommentjeiket es ez sokban segitett neki.

2019. jún. 13. 08:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem herótom van már ezektől a gameplay csatornákból, főleg, hogy a legtöbb csak simán játszik...

Én mondjuk, ha egy játékkal nem játszok, hanem nézem ahogy játszanak elvárom, hogy az adott ember úgy játsszon vele, ahogy én sose tudnék. Ergó legyen olyan profi.

Ezzel szembe a legtöbben csak szimplán mutogatják a szar kis játszásukat amiket őszintén akárki meg tudna csinálni.

Régen mondjuk ennek is volt nagy divatja, remélem már nincs.

2019. jún. 15. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!