Van köztetek is olyan ember, aki azért nem játszik online játékokkal mert a többi játékos ellehetetleníti, hogy szórakozzon?
Én naruto online-ozom, nálam pl az az idegesítő, hogy akinek van pénze, az megvesz mindent amire nekem 5 évet kell gyűjtenem vagy nagyon nagy szerencse kell hozzá, aztán szembe kerülsz vele mikor verekedni kell, - és esélyed sincs, hiába lépsz be mindennap, hiába csinálsz meg mindent és kuporgatod a játékpénzt xd
Szóval meg tudom érteni, bár ez inkább nem a játékosok hibája, hanem a játéké.
Az megint más, hogy ebben is van olyan, hogy a másik játékos cssz ki veled. Én játszom továbbra is, segítek ha kell, de én pl nem érintkezem a többi játékossal magamtól, csak ha nagyon kell (event miatt), amit lehet, inkább egyedül csinálom. Szóval ja, én azért nem hagyom abba, túl sok melóm van benne, bár elsők közt sose leszek. :)
online játszani másokkal a legjobb.
főleg ha egy idő múlva elég sokat játszotok együtt
Én mondhatni veterán játékos vagyok, bár csak a 2000-es évek elején kezdtem. Kb. 2010-ig csak singleben játszottam, majd öcsémmel 2015-ig (PC és PS). Közben szereztem más online barátokat is, viszont egyedül nem megyek fel multizni, mert egyrészt unalmas, nem szórakoztató (pl gta 5, gran turismo) és ha pl rámjön egy hármas-négyes társaság, akkor egyértelműen nem bírok el velük. Régen még haverokkal toltuk és akkor nagyon nagy fun volt a térképen küldetésen kívül free roamban gyilkolászni a másik csapatot, na az király volt, mert nem egyedül voltam és sokat röhögtünk, amikor véletlenül vagy "véletlenül" egymást lőttük le :D
Azóta nincs időm játszani már, felnőttünk, és jelenleg ps plust sem veszek, mert nem lenne időm játszani vele. Majd nyáron lesz plus és megint játszunk, bár már keresni kéne új játékokat is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!