Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA-ban miért van úgy...

A GTA-ban miért van úgy megalkotva a játékintelligencia, hogy az autósok mindig a játékos elé/oldalába hajtanak?

Figyelt kérdés
Főleg az Onlineban tapasztalom, hogy akárhol megyek gyorsabb autóval, minden kereszteződésnél oldalról keresztezni fogja valaki az utam, minden előzésnél mindig jön szembe valaki, vagy épp behúzza elébem az autót mikor már majdnem mellette vagyok, ilyesmi. Szinte két kilométert nem tudok emiatt koccanás vagy baleset nélkül megtenni. Ezt miért találták ki, miért jó ez?

2018. máj. 27. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ki akkor a Midnight Club játékokat, főleg a 3/4 olyan, hogy szét tudtam volna bas zni az egész házat néha az idegtől.

Látszik, hogy Rockstar játék.

2018. máj. 27. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lámpa, meg jobbkézszabály szerint közlekednek, csak irreálisan lassan a játékoshoz képest, na meg a lámpáknál sem tart sokáig a zöldhullám.
2018. máj. 28. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne a játékot hibáztasd, hanem a játékost. Az npck szabályosan vezetnek. Ha piros lámpánál egy keresztéződésen átszáguldasz, akkor elképzelhető, hogy oldalról neked mennek. Tanuld meg mikor kell lassítani, gyorsítani, hogy elengedd ilyenkor őket és ne ütközz.
2018. máj. 28. 05:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell tanulni vezetni, előre figyelni. Én simán lemegyek vidékre koccanás nélkül
2018. máj. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!