Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehetek jobb játékos...

Hogyan lehetek jobb játékos Dota 2-ben?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem van benne kb 40 órám, hogyan lehetnék jobb játékos? Miért van az hogy én 1v1-ben nem tudok nyerni viszont az ellenség 2 rám csap és meghaltam? És ha lemaradok szint fejlődésbe azt hogyan tudom vissza hozni?

2018. máj. 27. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Én tíz órányi játék után tudtam meg, hogy kb. 500 óra, amíg az ALAPOKAT elsajátítja az ember. Hogy hányadik percben hová kell menni, melyik hős ellen mi a taktika, kitanulni az összes hős összes képességét, és az azok elleni védekezést, stb. Még idejében szálltam ki , ennyi időbefektetést egyetlen játék sem ér meg nekem.
2018. máj. 27. 16:11
 2/3 norbi201097 válasza:
Nézz live-okat, pro játékosokat, olvass cikkeket, nézz videókat, ha tudsz angolul akkor igazából még "egyszerű" dolgod is van. Amúgy az elöző kommentelőnek igaza van, szóval ha tényleg "tudni akarsz" játszani, akkor nagyon sokat kell játszani.
2018. máj. 28. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokáig én sem hittem ebben, de a videók nézése rengeteget számít (ajánlom Baumit).Emlékszem a konkrét pillanatra mikor megértettem az itemek jelentőségét. Ha túl könnyen meghalsz, vegyél tárgyakat amik HP regenerációt adnak. Ha nem tudsz megölni kb senkit, több damage kell (MKB, daedalus). Ezen gondolkodj el, és írj ha tudok segíteni
2018. jún. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!