Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox vagy PS4? Milyen játék...

Xbox vagy PS4? Milyen játék lehetőségek vannak és mennyibe kerülne, ha online multiplayerben szeretnék játszani? Hátrányok előnyök?

Figyelt kérdés

Utoljára nintendo 32 játékkonzolom volt gyerekkoromban, inkább pc-s voltam, de màr az sem mozgat egy ideje mivel haldoklik a 6 éves laptopom és nincs türelmem kivárni, hogy betöltsön...a lényeg:

Néha játszanék egy jót egy-két új fps-s játékkal a több éve vásárolt fullhd tv-men, ami nem tud 4K-t.

Nekem csak az a lényeg, hogy laggmentesen, viszonylag szép grafikával fussanak a játékok mindenféle gond nélkül tudjak naponta 1-1 órácskát kockulni, kikapcsolódni.

Akár youtube-znék néha, vagy neteznék is rajta, de ez nem feltétel.

Kérdésem , hogy milyen játékkonzolt lenne érdemes vásárolni a fent felsoroltak tudtában?

Online multiplayer mennyibe kerül egyik vagy másik konzolon éves szinten?

Feleslegesen nem akarok sokat költeni, de olcsón, rossz vételt sem szeretnék, amit később megbánnék...

Próbàltam utàna olvasni a témának, de a nagyon vegyes vélemények miatt inkább felteszem ide a kérdést konkretizàlva.

2019. máj. 15. 21:07
1 2
 11/12 AlbertWerner válasza:
0%
Exkluzívokat tekintve ég és föld a PS javára. Az XBOX csak ilyen tucat kacat játékokat adott ki, a PS játékai meg egy egészen új élményt tudnak kínálni. Emellett ha valaki nem olyan jó idegen nyelvekből ott a magyar menü, ráadásul alapból sokkal átláthatóbb a menüje. A kontrollernek jóval több funkciója van, rengeteget fejlődött a Sony konzolja e tekintetben is. Persze még egy csomó előnyt tudnánk mondani, hátrányt pedig nem sokat, szóval egyértelműen PS4.
2019. máj. 23. 14:24
 12/12 anonim válasza:

Szia!

Én az xboxot ajánlom, többfunkciós, és visszafelé kompatibilis.

FPS játékokhoz pedig jobb a kontrollere.

Ami viszont a ps4 mellet szól,az a jobb hardver, de viszont ez nem szembetűnő.

2019. jún. 17. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!