Xbox vagy PS4? Milyen játék lehetőségek vannak és mennyibe kerülne, ha online multiplayerben szeretnék játszani? Hátrányok előnyök?
Utoljára nintendo 32 játékkonzolom volt gyerekkoromban, inkább pc-s voltam, de màr az sem mozgat egy ideje mivel haldoklik a 6 éves laptopom és nincs türelmem kivárni, hogy betöltsön...a lényeg:
Néha játszanék egy jót egy-két új fps-s játékkal a több éve vásárolt fullhd tv-men, ami nem tud 4K-t.
Nekem csak az a lényeg, hogy laggmentesen, viszonylag szép grafikával fussanak a játékok mindenféle gond nélkül tudjak naponta 1-1 órácskát kockulni, kikapcsolódni.
Akár youtube-znék néha, vagy neteznék is rajta, de ez nem feltétel.
Kérdésem , hogy milyen játékkonzolt lenne érdemes vásárolni a fent felsoroltak tudtában?
Online multiplayer mennyibe kerül egyik vagy másik konzolon éves szinten?
Feleslegesen nem akarok sokat költeni, de olcsón, rossz vételt sem szeretnék, amit később megbánnék...
Próbàltam utàna olvasni a témának, de a nagyon vegyes vélemények miatt inkább felteszem ide a kérdést konkretizàlva.
Szia!
Én az xboxot ajánlom, többfunkciós, és visszafelé kompatibilis.
FPS játékokhoz pedig jobb a kontrollere.
Ami viszont a ps4 mellet szól,az a jobb hardver, de viszont ez nem szembetűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!