Valaki ismertetné nekem a Final Fantasy-t?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy pl csapajáték-e, egyéni, én "írom" úgymond a sztorit, vagy csak egy ilyen pálya van? Vagy egyáltalán, hogy miről szól, mit kell csinálni. Láttam belőle többféle verziót, melyiket érdemes, miben különböznek? Nagyon nehéz, segítség nélkül lehet-e játszani? Számítógépre van, vagy csak PS-re? Illetve úgy láttam, mintha lenne belőle film is. Az mennyire érdekes, vagy segít-e bármilyen formában is a játékban?2019. ápr. 25. 16:03
1/2 anonim válasza:
Minden egyes Final Fantasy számozott epizód más történettel, más karakterekkel rendelkezik, nem kötődnek egymáshoz. Van pár tipikus Final Fantasy elem (mint pl. a Chocobo) ami minden játékban szerepet kap, de igazából egyik játék sem kötődik a másikhoz, legalábbis a számozott epizódok nem. Ez azért jó, mert bármelyiket játszhatod, nem kell semmilyen tudás ahhoz, hogy értsd. PC-n, Xboxon, Playstationon is van Final Fantasy.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat :))
2019. ápr. 27. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!