Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jó fantasy pc játék?

Jó fantasy pc játék?

Figyelt kérdés
Keresek valami nyílt világos tps játékot, a Divinity Original Sinhez hasonlót, ami nem körökre osztott. Az Elder Scrolls és Witcher szériát már kijátszottam (utóbbit vagy háromszor).

2019. márc. 12. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Assasin's creed origins és odyssey
2019. márc. 12. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Játékmenetben hasonlítanak: Horizon Zero Dawn, Dragon Age sorozat, Mass Effect(az rpg jelleg és párbeszédek miatt), KotOR, Mount and Blade

Ha viszont maga a középkori dark fantasy világ és hangulat a lényeg akkor ott van még a Dark Souls.

2019. márc. 12. 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Most látom hogy pc-re kell úgyhogy a Horizont vedd úgy hogy nem írtam :D csak az például játékmenetben elég sokat merített a Witcher 3-ból szerintem azért jutott eszembe.
2019. márc. 12. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Gothic 1,2,3,. De ha konkrétan Crpg-re gondolsz (mint a divinity) akkor pl Pillars of Eternity 1,2. Azok nem körökre osztottak
2019. márc. 13. 00:03
 5/9 anonim ***** válasza:
NieR: Automata
2019. márc. 13. 00:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Valami olyasmire gondoltam, mint a shadow of mordor, ahol wasd-vel irányítok, viszont nekem történet kellene, nyílt világgal. A Divinity tökéletes lenne, ha nem lenne körökre osztva.
2019. márc. 13. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Shadow of Mordorhoz hasonlítanak az Assassins Creedek-ek. Meg még sok más ami viszont nem fantasy, pl Batman Arkham sorozat vagy Mad Max.
2019. márc. 13. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
A Divinity Os az egy klasszikus rpg, a mai trendekhez igazitva egy kicsit. Abban se WASD vél mozogsz amúgy.
2019. márc. 13. 23:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is az assassins creed játékokat tudom ajánlani.
2019. márc. 21. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!