Very High vagy Ultra grafikai beállítás? Hogy vagytok ezzel?
Egyiket sem.
Médium beállítás megfelel, cserébe ugy allitgatom a gepet hogy a legkevesebb legyen terhelése.
Ha mindig mindet Ultrán játszanék akkor
1. 2 évente cserélhetnék állandóan kártyát.
2. Olyan ge....i qrva drága hardware-t kéne vennem hogy legalább 600 E -1 M közé esne. Ha ugye mondjuk 6,7,8 évig nem akarsz ezzel problémát. V SLI-s.
Így én esetemben kiegyezem a Medium beállításokkal.
És az apránként újítok kategóriával.
Ha megvan egy játék felrakhatod 5 év múlva is maxra semmi baja nem lesz. Nekem az olyan kedvenceim mint a Black Ops 1, Tomb Raider 2013, The Darkness 2, DOOM 2016, Wolfenstein The New Order...
Nem azért voltak jó játékok mert max grafikán hogy néz ki hanem a hangulatuk miatt.
Jelenleg egyébként egy G4560-t használok egy GTX 1050 Ti 4GT LP-vel és 16 GB rammal. Az én igényeimnek ez tökéletesen megfelel.
"Tehát ha meg akarom kímélni az élettartamát akkor medium illetve high"
Nem. Totálisan minimális hatása van a terheltségnek az élettartamra. Amíg félévente kifújod a hűtőbordát sűrített levegővel és a garancia lejárta után, majd azt követően egy-két évente frissre cseréled a hűtőpasztát. Így csak akkor lesz baja a kártyának, ha gyári hibás, de ebben az esetben akkor is, ha nem terheled nagyon, karbantartani pedig mindenképp kell.
Viszont a legtöbb felhasználó még ennyire sem tartja karban. Maximum tessék-lássék módon kiporolja eladás előtt, vagy ha már nagyon zavarja a thermal throlttling, mégsem mennek tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!