Ultra beállítás vs High, ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem rég vettem gépet, és az új géppel végre több új játékot is ki tudtam próbálni, viszont van pár érdekes dolog, amit egyáltalán nem értek, legalább három olyan játékot próbáltam ultra és very high, high beállításon, ahol az fps nem változott a beállítások között, tehát például ultrán ugyanannyi fps-m volt, mint highon, értek némileg a géphez, de annyira nem, hogy megértsem, hogy pontosan mi okozhatja ezt, egyébként számomra ez abszolúlt pozitívum, mert ultrán játszok, amivel csak lehet, és jó, hogy ugyanazt az fps-t hozza, mint highon, nyilván ha highon játszanék zavarna, hogy nem történik érdembeli változás. Van ötletetek, hogyan lehet, első sorban a kíváncsiság miatt érdekel.2017. márc. 5. 18:51
1/10 Trevor. válasza:
Milyen konfigod van és milyen felbontáson játszol?
2/10 anonim válasza:
Elég egyszerű az oka, gyenge a processzorod. Hiába cibálod a grafikai beállításokat, annak a processzorhoz semmi köze nincs.
3/10 A kérdező kommentje:
#2 Melyik részét nem értetted, hogy ultrán játszok 60+ fps-el, bármelyik új játékkal?
2017. márc. 5. 19:53
5/10 anonim válasza:
3#, melyik részét nem érted, hogy gyenge a processzorod? Grafikai beállításoktól függetlenül korlátoz.
6/10 anonim válasza:
több oka lehet:
1. fps korlát
2. processzor ennyit képes kiadni magából.
7/10 A kérdező kommentje:
#5 :D
2017. márc. 5. 23:17
8/10 anonim válasza:
azóta sem sikerült leírnod, hogy mi van a gépedben
9/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy melyik részét nem érti.
10/10 anonim válasza:
Vaktában lövöldözés helyett mondjuk egy pontos konfigurációt írhattál már volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!