Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ez? A Portal című számitogé...

Mi ez? A Portal című számitogépes játékban találtam.

Figyelt kérdés

join: cjohason

password: tier3

2010. júl. 5. 15:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
meglehet. lehet hogy csak rosszul írták be a játékba vagy valami. de azért nézd meg ujra :D olyan név elég elképzelhetetlen h johason. ha meg ugy van akkor ott a készítők rontottak el valamit :) az biztos h az aperturesience-re CJOHNSON kell. leprobáltam mind a 2vel, csak a johnsonos működött. bár lehet az is h a játékba azért tettek cjohasont h azért egy kicsit átgondolja az ember még ezt is.
2010. júl. 11. 15:45
 12/22 A kérdező kommentje:
Így is elfogadja.
2010. júl. 11. 18:36
 13/22 anonim ***** válasza:
mindenféle felhasználó nevet elfogad de ha rosszul írod a felhasználónevet akkor a jelszót már nem!
2010. júl. 12. 16:00
 14/22 A kérdező kommentje:

Már csak az a gond, hogy nem tudok angolul...

De megpróbálom fordító programmal.

2010. júl. 22. 22:31
 15/22 anonim válasza:
Amikor menekülünk és megtaláljuk a legelső irodaszerűt akkor látod hgy van 2 adatlap. 1 csirkeszerűé ami FALIED meg 1 emberé. Az lenne elvielg a mienk a 234-es. Szerintem 1 okos tesztalany rájött h mi is folyik itt igy szövegeket hagyott hátra. Nemhinném hogy valaki ott képes bujkálni 1 szuperszámitogép elől :) amugy én is megtaláltam a felhasználonevet meg a jelszot csak nemtudtam h mire használjam xD. De mostmár tudom thx.
2010. szept. 22. 20:04
 16/22 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam:

Hogy képes bujkálni?

De hagyjuk, már végig játszottam.

Várjuk, hogy megjelenjen a 2. rész.

2010. szept. 23. 20:32
 17/22 anonim válasza:
Én is várom. :D A Steam-en van fenn pár vidi amik bemutatják a Portal 2-ben az új dolgokat.
2010. szept. 24. 18:49
 18/22 A kérdező kommentje:

De az is, hogy előre nem tudhatta a kijáratot, szóval vissza kellett fordulnia, hogy jelzést hagyjon.

De nem is kifelé vezet, hanem GlaDOS-hoz!

2010. szept. 26. 16:25
 19/22 anonim válasza:
Az én elméletem az h direkt hagyott nekünk jelzéseket. Ami elvisz GLaDOS-hoz, hogy ha neki nemsikerül legyőzni, mi megtehetjük. Gondolom nemsikerült neki :D Meg azt olvastam, hogy a torta nem hazugság. Mondjuk ottvan a végén a torta xD.
2010. szept. 27. 14:15
 20/22 anonim válasza:

elég régi topik, dfe azért megpróbálom: az angolnyelvű halflife/portal wikipédia szerint, a cjohnson, cave johnsonra utal, aki az egész aparture science alapító atja, (az oldalon az egész történele mfent van, faszányos kis olvasmány...:)) a faszi, aki az üzeneteket hagyta, nyilvá n az egyik túlélője glados pusztításának, aki a kamerák elől elbújva, a falakon kívül bujkált egy arabig, üzeneteket hagyva az utódjának, mellesleg ratmannek hívták, szerintem már halott...

[link] az oldal, aki tud angolul, az nagyon nagyot fog most csemegézni...:D jó szórakozást

2011. jan. 16. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!