Mi ez? A Portal című számitogépes játékban találtam.
join: cjohason
password: tier3
Hmm.. Nem tudom mi lehet. Hol/hogyan találtad?
Én is játszottam a Portallal de nem találtam iylesmit.
Néhány pályán kivan nyitva pár darab a falból.
Ott vannak ilyen titkos írások: a torta egy hazugság, stb. (angolul) - ezeket állitolag valami ismeretlen jóakaronk írja aki a falak közt bujkál.
Az egyiknél van ez.
Egy titokzatos gépi hang közli velünk, hogy ez egy teszt, és meg kell csináljunk 19 pályát (chambers) ahhoz, hogy elnyerjük a "TORTÁT" (cake). A hang a játék során többször hangoztatja, hogy a tesztek végén vár a fogadás és a TORTA.
Végül, magunk mögött hagyva a 19 tesztpályát, elérkezünk egy platformon egy alagútba.Az alagút végén egy sütemény jel van. Mielőtt azonban elérnénk, a platform hirtelen balra fordul, és a lángoló kemence felé veszi az útját. Közben a robothang közli velünk, hogy a teszt véget ért és innentől nincs szükség ránk, így most meg fogunk halni egy 4000 Kelvines kemencében.
EZÉRT HAZUGSÁG A TORTA!!!
Amúgy érkezik a Portal 2 ami PS3-n lesz a legjobb és legszebb! (Ezt a Valve cég főnöke mondta)
Ezt mind tudtam!
Tégyleg, ha itt tartunk nem tudsz valamit mondani a titokzatos "pasi"ról aki a falak közé titkos dolgokat ír?
Engem ez az egy dolog érdekel amit lejjebb írtam (cjohason; tier3
szia. találtam valamit. [link]
ez volt irva:
hehe….go to [link]
when there is the “command screen” type in LOGIN
then type in the USERNAME cjohnson so it will look like
USERNAME> CJOHNSON
then it asks for password…type in tier3
then from there on put things u find in Portal in the ADMIN> section like:
thecakeisalie
notes
És te rájöttél, hogy mi ez?
Mert én nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!