Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek ilyen létezik...

Szerintetek ilyen létezik tippmixben vagy csak rajtam ül valami átok? Ezt én már nem hiszem el.

Figyelt kérdés

Na tehát utaltam fel tippmixpróra 5000 forintot hogy majd élőben fogadok focira.

Kezdésnek megraktam az Udinese-Genoa meccsre 1-0ás hazai vezetésnél (5. perc) a 2,5 overt...természetesen pont 2-0 lett, de még a 89. percben lőtt egy kapufát egy Genoa, hogy az igazi legyen a bukás.

Közben a Düsseldorf-Mönchengladbach meccsre bepróbáltam azt, hogy a vendég csapat min. 2 gólt fog szerezni...erre a Düsseldorf vert kb 20 perc alatt 3 gólt, a Gladbach csak egy kapufát lőtt ez idő alatt, aztán a vége felé szépített 3-1re, majd a 90. percben a második góljukat érvénytelenítette a bíró szabálytalanság miatt...szóval ezt is buktam.

Na mondom megrakom a Barcát 0-2es hendivel, mostanában sok gólt szereznek, az Espanyol meg szar formában van és utálják is egymást, biztos megszórják őket. Nagy nehezen a 70. percben szerzett vezetést a Barca egy öngóllal, majd még a 90. percben 2-0 lett hogy ez is csak egy gólon menjen el...ekkor már kezdtem ideges lenni.

Közben ami maradt, azt feltoltam a Fradi + Marseille kombóra, hát mit ad Isten, a Marseille hazai pályán 2-0-ás vezetésről döntetlent játszott az Angers ellen, a vendég csapat két tizenegyest kapott...na itt már majdnem eldurrant az agyam, de még utaltam fel egy ezrest és megraktam félidőben 3as oddsért a lengyel Arka Gdynia - Slask Wroclaw meccsre hogy mindkét csapat szerez gólt, mert még a fordulóban ez egyik meccsen sem fordult elő, na mondom majd most. Persze ott is az esélytelenebb vendég csapat szerzett 2 gólt félidő után, a hazai meg egyet sem, szóval ez is elment.

Én már olyan ideges lettem, hogy azt hittem leszúrom magam.

2019. márc. 30. 20:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Na most meg mi van? A Sporting ellen emberhátrányban egyenlít az a csöves csapat, az Isten verné bele, ezek bezzeg tudnak gólt rúgni.
2019. márc. 30. 20:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja persze ez az utolsó előtti helyen álló hulladék csapat tud gólt rúgni a Sportingnak emberhátrányban, de amikor nekem kellett, hogy a másiknál jobb esélyesebb csapat szerezzen egy szaros gólt, azok nem tudnak hagyjuk már..
2019. márc. 30. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedj.

Fölösleges játszanod, idővel majd rájössz, hogy a világunk nem az, aminek látszik.

Én is így kezdtem 20 évesen.

Teljesen mindegy mit raktam meg, mindig minden meccs elment.

Ha nem fogadtam, csak felírtam egy cetlire, jött a meccs :)

Az a legjobb, ha elengeded :)

2019. márc. 30. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!