Cities Skyline játékhoz meik programot használjam ha magyarosítani szeretném?
Figyelt kérdés
Van időm és úgy gondoltam megpróbálnám. Sokat olvastam már a témáról.Azt tudom hogy a játék hol tárolja a nyelvi fájlokat de azt nem tudom hogy ezeket a fájlokat mien programmal lehetne megnyitni.A segítséget előre is köszönöm és minden jó tanácsot elfogadok. Tudom hogy ez nem egyszerű de valahol el kell kezdeni ezt is. Köszönöm.2019. márc. 9. 12:04
1/4 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot a meglévő magyarítás készítőivel, ők biztos tudnak segíteni. Illetve célszerű lenne nem a nulláról kezdeni, hanem a meglévőt frissíteni és hozzáigazítani a jelenlegi játékverzióhoz, meg ugye ez csak 3 DLC fordítását tartalmazza, így a hiányzóknak állj neki. Érdemes lenne kerítened legalább egy lektort magad mellé, aki átnézi, teszteli helyesírás szempontjából a lefordított anyagot.
2/4 anonim válasza:
Csak annyit írok, "meik, mien".
Szegény LY mit vétett ellened, hogy ennyire hanyagolod?
Bár ahogy látom, a vesszőket sem vitted túlzásba.
3/4 anonim válasza:
Ha nem tudsz magyarul írni, akkor hogy akarod magyarítani?
4/4 anonim válasza:
Erre keress rá "Gépi Game Magyarítások". Írj rá a készítőre (oldal admin.), és segít, ha tényleg komolyan gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!