A játékfüggőség mennyire egészséges?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom abbahagyni,reggeltől estig nyomom,van hogy egész éjjel játszom. Van más gamer,aki ebben "szenved"?2019. márc. 2. 17:59
1/4 anonim válasza:
Mennyire egészséges?????? Ugye ezt nem gondolod komolyan! Haladéktalanul keress klinikai szakpszichológust!
2/4 anonim válasza:
természetesen nem egészséges, egész nap ülsz, nem mozogsz semmit, viszont kérdés van mellé más, amit csinálni kéne vagy nincs egyéb dolgod.
Amennyiben lennének más teendőid, de ennek ellenére is a játék mellett döntesz, azokat elhanyagolod, nem csinálod meg, beszélhetünk függőségről.
Gyerekkoromban nálam is volt hogy 8-12 órákat játszottam gépen, de azért, mert nem volt jobb dolgom. Ha adtak feladatot, felmosás, mosógépből teregessek ki, segítsek főzni, füvet nyírni stb, azt megcsináltam, de ha nem adtak semmi munkát, én a géppel foglaltam el magam többnyire.
Egészségesnek persze az én volt esetemet se mondanám, de nem feltétlenül mondanám függőségnek, mert abba tudtam hagyni és elvégezni más feladatokat, amiket adtak.
3/4 anonim válasza:
Kb. semennyire. Nem tudom, hány éves vagy, de 12-14 évesen nekem se volt jobb dolgom. Iskolából haza azt mehet a game. Persze ahogy a második válaszoló is írta, úgy én is megcsináltam mást is. Most már munka mellett alapból nicsn időm. Meg kb. 4-5 óra max és megunom. Persze kivételek vannak ha találok valami nagyon jót vagy fent vannak a komák.
4/4 anonim válasza:
Változtass! Szülői segítseggel, önkontrollal, ja és találj helyette valami jobb időtöltést ami örömet szerez pl fotózás, kondi, dugás, futás, vagy akár kondi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!