Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha eladom a ps4-em ugy hogy...

Ha eladom a ps4-em ugy hogy be vagyok rajta jelentkezve ps plus miatt lehet bajom belole?

Figyelt kérdés
Igazabol jelszot meg ilyeneket nem tudnak szoval tudnak benne kart tenni pl vasarolni valamit rajta?

#playstation plus #ps4 eladás
2019. febr. 28. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Formázd már le a HDD-t te ész, az letöröl majd mindent.

Utána rányomsz egy OS frissítést és nem lesz rajta semmi személyes.

Se a játékaid mentési se a PS+ profilod... semmi.

Így kell

https://www.youtube.com/watch?v=PHeNQyqkbTE

2019. febr. 28. 20:31
 2/8 A kérdező kommentje:
En vagyok az esz de te nem tudod ertelmezni a kerdest.Van rajta meg sok honap amit en nem hasznalnek fel de a vevo igen.Szoval nem azert nem torlom le az adatokat mert nem tudom hogx kell hanem hogy aki megvenne tudja online jatszani
2019. febr. 28. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:

"Van rajta meg sok honap amit en nem hasznalnek fel"

Az a te profilodhoz van kötve ha aktivált, szal ez nem igazán fog menni. V letörölsz mindent és senki nem piszkálja a profilod v nem. Aktív előfizetést nem tudsz átrakni más profilba.

2019. febr. 28. 22:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem is beszelek atrakasrol.Ugy adnam oda hogy bejelentkezve maradok hogy tudja hasznalni.Csak abban az esetben nem adnam ha nekem ebbol hatranyom lehet.Erre lennek kivancsi
2019. febr. 28. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát annyi h elvileg 2 PS4 nem használható bejelentkezve ugyanazzal az acc-al csak 1 gép v is ha ő be van lépve a tieddel te egy másik gépen nem tudod azt használni mer ő már online van.

Továbbá ami acc-hoz van kötve pl YT nem használható offline v is ahhoz is a tiedet fogja használni meg demok kipróbálása, multizni....

Igazából ennyi. A bánszámla adatok meg ezek az előfizetésre nem publikusak.

2019. febr. 28. 22:36
 6/8 A kérdező kommentje:
En nem is hasznalnam azert adnam azt is oda.De ha bankszamla nem publikus szoval rendelni nem tud vele pl jatekokat akkor megnyugodtam:)
2019. márc. 1. 07:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha az előfizetésed is kell neki, jelszót esetleg mentsd el neki, hogy betudjon lépni.

Játékot akar venni, ott bankszámla adatokat kell megadni,

Ha neked az account nem kell, add azt is oda neki, saját bankkártyával tud venni játékot is,

Esetleg ha azt a pár hónapot nem is,

De a játékokat pár ezres/ áron felszámolhatod.

Annyival is többet adnak érte.

Vagy ha nem akar játékot venni,

Akkor mond neki, hogy ha lejár az előfizetés, hívjon fel, megváltoztatod a jelszót, és újra tiéd az account.

Aztán használhatod majd ha esetleg kellene a jövőben.

2019. márc. 2. 07:35
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2019. márc. 4. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!