Megvásároltam régebben a minecraftot de amikor megpróbálom letölteni meg akarja újra vetetni velem? (be vagyok jelentkezve)
Figyelt kérdés
Még régebben megvettem a játékot és gondoltam ránézek az új dolgokra. El akartam indítani de mindig kicrashelt. Újra akartam telepíteni de miután bejelentkeztem meg akarja vetetni velem újra. Miért van ez?2018. jún. 26. 01:28
1/2 anonim válasza:
Azt értem hogy megvásároltad de melyik platformra? Android/IOS? XBOX/PS? vagy PC?
2/2 anonim válasza:
nem mindegy honnan szeded le, mert PC-re is ott van a window10 verzió meg a java verzió kapásból, aztán ez lehet xbox, iOS meg a fene tudja még mire dobták ki (talán nintendo switchre is van már).
ha win10-eset raktál fel, akkor azért sír, ha java-sat és win10-es van akkor azért, ha más platformon próbálod használni, mint amire vetted, akkor meg az a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!