Icewind Dale lehetséges egyetlen karakterrel?
Figyelt kérdés
Elkezdtem ma játszani az Icewind Dale játékot, szerintem az 1. része, sok-sok éve megvan. Egy karaktert csináltam, nem csapatot, így lehetséges végigvinni amennyiben nem vagyok profi?2019. febr. 16. 21:39
1/6 anonim válasza:
Jó karakterrel és különböző kiskapukat kihasználva valószínűleg lehetséges, de nem hiszem, hogy túl szórakoztató így játszani.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ma már sokat játszottam vele és ha most rakok be egy új plusz karaktert, akkor az nagyon gyenge lesz. Kipróbáltam +3-mal, egyből elpatkoltak. Ha újrakezdem, akkor meg sokkal lasabban lépek szintet -.-
2019. febr. 16. 23:02
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt fel kell adnom :D :(
Egy karakterrel lehetetlen, mert találkoztam egy ghoullal, ami megbénított egy képességgel és lassacskán megölt...
Ha a meglévő karakterhez rakok be pluszba, akkor azok hozzá képest rohadtul gyengék és hamar elpatkolnak.
Ha az elejéről kezdem egy több fős csapattal, akkor meg olyan lassan lépek szintet, hogy minden karakter egy gyenge szar -.-
2019. febr. 18. 19:55
4/6 anonim válasza:
Elég rossz ötlet volt így kezdeni, nem is értem hogy gondoltad.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát úgy, hogy nem ismertem a játékot :D
De ahogy írtam, újrakezdtem egy 4 fős csapattal, így viszont rohadtul lassan fejlődnek egy nagyon gyengék, pl. az egyiket egy lövéssel megölte egy kobold íjász... míg amikor egyetlen karakterrel játszottam először, akkor az egymaga megölt kb. 4 koboldot.
2019. febr. 19. 18:16
6/6 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy vannak helyek, ahol ha megpihenek, akkor új szörnyek érkeznek, így szintet tudok lépni :D Így már tudok haladni a történetben egy 3 fős csapattal.
2019. febr. 24. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!