Honnan tudom, hogy az adott karakterrel milyen típusú?
Ha kezdő vagy akkor Master Yi. Legolcsóbb ,legjobb, alacsony szinten.
Idővel ,mikor már kicsit jobban megy,én Nocturne-t venném meg.
ww az egyik legolcsóbb, legbiztonságosabb legrugalmasabb és egyébként élvezhető karakter.
Sivana lesz az a sivir egyébként gyanítom. Sivana is nagyon jó, erős, jól tud objectiveket szedni egyedül is, gyors, szépen gankel, egy baja van, az első kör tisztítás nehézkes, ez viszint ww-nek nagyon megy.
Nunu egy supportive jungler, nagyon olcsó, nem túl gyors a táborok tisztításában, de egésszéges marad sokáig, gyorsan közlekedik és később nagyon jó az ellenfél dzsungeleseinek ellehetetlenítésében. Tanulni nagyon jó karakter. Ahogy játszol, majd találkozol sok ellenféllel, majd meglátod kik a jó dzungelesek. Sok típus van, mindegyik másban jó. Én mondjuk mastert nocturnt meg lee-t kezdőknek nem ajánlom. Most a nasus nagyon divat, xin élvezkető, nem igényel sok gyakorlást.
A lényeg, hogy csináld, amit élvezel és ne menjen el a kedved, ha az ellenfél csúnyán elver téged, vagy a csapatod. Próbáld a hősöket, tanuld a játékot. Kérdezz, ha kíváncsi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!