Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Devil May Cry 5: Mennyi köze...

Polgarjeno kérdése:

Devil May Cry 5: Mennyi köze lesz az előző részekhez?

Figyelt kérdés
Történetben mennyire függenek össze a DMC játékok? csak a 2013-as dmc-vel játszottam, de úgy tudom az is valamelyik előző résznek az újradolgozott változata.

2019. jan. 14. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb tudtommal, egyedül a 2013-as DMC nem tartozik a kánonba. Az a rész egy reboot akart lenni, de a sok negatív visszhang miatt végül úgy döntöttek, hogy nem folytatják azt a sztorit. A DMC 5 évekkel a DMC 4 után játszódik majd.
2019. jan. 14. 07:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Lesz köze hozzá. Legalább a DMC3-at 4-et vidd ki előtte szerintem, hogy megismerhesd az alapszitut.

Az első játék is jó volt a maga idejében, de rosszul öregedett, nyögvenyelős tud lenni, a DMC 2 meg olyan mint egy koszos mamuszba tekert zokni, gagyi, maximum röhögni lehet jót rajta. (én végigvittem)

2019. jan. 14. 15:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat. A hárommal és néggyel majd játszok, már úgyis hd collection és special edition kiadásban van fent steamen :D
2019. jan. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!