Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Farmerama. Valaki tapasztaltab...

Synesztro kérdése:

Farmerama. Valaki tapasztaltabb tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Szóval van pár kérdésem. A 93 as szinten állok, nem számítok fanatikusnak, de viszonylagos rendszerességgel játszom, napi szinten fellépek stb. A szintemhez képest szinte alig van ami éppen nincs meg, majd minden extra állat, és fa, ill. fejlesztés. Az egyik nagy kérdésem. Majd minden event alkalmával kapok gyár fejlesztést. Már van vagy 5 tucat. De magát a Gyárat hol lehet beszerezni, mert nekem sosem volt. 2 ik kérdés. Bár nem játszom fanatikusként, valahogy elképzelni nem tudom, a szintjeim akárhogy fejlesztek, termelek, eventezek, stb, majd egy év már mire szintet lépek, ezzel szemben a szomszédaim között van olyan, aki 96 os szinten csatlakozott hozzám, ez tavaly aug ban volt, most tart a 165! ösön. Sajnos őt magát nem tudom megkérdezni, mivel full nem magyar, és nem igazán válaszolt eddig, egy mosolygósat küldött vissza. Addig oké, hogy lehet hogy prémium tag. De ez tényleg ennyit számítana? 25-30 milliós TPt kell már gyűjteni, és ő kb 7 ente szintet lép. Miből jön össze ennyi? a 3ik és jelen pillanatban utolsó kérdésem.: Megnyitották ezt a házi kedvenc futtatót. ide mit lehet lepakolni, mert nekem konkrétan eddig semmit nem engedett lerakni rá. A gyárat engedné talán, ami meg ugye nincs. Ha valaki tud, segítene, akár csak priviben is? Szivesen meghallgatok mindennemű tanácsot a játékkal kapcsolatban. Köszönöm. 31/F

2019. jan. 9. 20:39
 1/3 TakácsOrsolya válasza:
100%
Szia! A gyárat a gazdaboltban lehet meg venni. És azért haladsz lassan mert pl a 96os szinten 60illa tp-t kell összeszedni. Míg a 100 fölötti szinteken csak 25 millát. Ha van kérdésed nyugodtan keress meg a játékban kusztocsalad a farmnevem. Így ékezetek nélkül. :)
2019. jan. 15. 06:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia. Nagyon szépen köszönöm, egy 2 kérdés akkor máris kipipálva;D Elvileg bejelöltelek szomszédnak, persze csak ha nem veszed tolakodásnak Atlantisz1988 on.
2019. jan. 15. 20:11
 3/3 anonim válasza:

Szia!

A házi kedvencek kifutójára, csak azokat a dekorokat tudod kihelyezni amik "házi kedvencek". Ilyen a bagoly-, tyúk-, sárkánytojás. Illetve azok a dekorok, amik valamilyen tp bónuszt vagy érésidő csökkentőt adnak.

Remélem tudtam segíteni! 🙂

2020. jan. 3. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!