Töröltem az email címemet, amivel létrehoztam a régi farmerama fiókomat, de magát a fiókot nem törölték le. Mit tudnék tenni, hogy belépjek?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne és ötletem sincs, mit kéne csinálnom. Ugyanilyen nevű email fiókot nem enged létrehozni. Ha esetleg van bármi ötletetek, kérlek írjátok le.
Nagyon köszönöm!
2018. jún. 12. 17:18
1/1 anonim válasza:
Szia!
A játékba be tudsz lépni?
Ha igen, akkor nincs probléma, mert ott meg tudod változtatni a nevedet.
Ha nem akkor sincs baj. Nincs egy olyan képed, amin látszik az ID kódod? Mert az a legfontosabb, hisz ilyenkor a fórumba menj fel, és írj valakinek. Ott mindig úgy kezd, hogy név és ID kód. Ott majd segítenek a továbbiakban.
Remélem tudtam segíteni! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!