Fortnite Account?
Még nagyon új vagyok Fortnite téren, és lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban. Egy accountal lehet minden platformon játszani? Most Ipaden játszok csak, de tudnék ezzel az accal ps4-en és Switchen is játszani? Ha vennék mondjuk skint most, azok is ugyanúgy meglennének akárhova lépnékbe, minden megmaradna?
Azt észre vettem hogy minden játék előtt más karaktert rak be, és nem lehet változtatni. Ha mondjuk veszek skint, azt én váltogathatom kedvem szerint, vagy akkor is véletlen szerűen váltogatja?
Ennyit Szerettem volna, köszönöm a válaszokat.
Ha már van skined, nem fogja váltogatni, csak akkor, ha beállítod hogy váltogassa.
Az alap skineket váltogatja gamenként csak.
Ha veszel skint, az elérhető lesz másik platformokon is, de a vbuck van hogy nem megy át a platformokon keresztül (pl.:nekem ps4-en 50 vbuckom van, pc-n pedig 400) Ha a save the worldot akarod megvenni, azt is megteheted majd bármilyen platformon (bár telefonra nem elérhető) mert a save the world is a fiókodra lesz ,,mentve” , nem az eszközre.
Na ez királyul hangzik!
Végülis az nem zavaró hogy nem jeleníti meg az összes vbuckot, ha a skinek átmennek, apropó vbuckot csak pénzért lehet szerezni?
És mi az a Save the World?
A Save the World a jatek PVE resze.
Megeri megvenni , bar egy ido utan unalmassa tud valni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!